Een smakelijk en gezond tussendoortje op een warme dag: een ijskoude, romige smoothie met mango en (kokos)yoghurt.

Bereidingstijd
10 Min               

Ingrediënten voor 1 persoon:


  • 150 gr mango
  • 150 ml (kokos)yoghurt (Alpro)
  • 50 gr Ijsblokjes
  • 1 halve eetlepel limoensap
  • 1 portie Bieston
  • Verse munt voor garnering
  • Honing of agavesiroop (optioneel)

Bereidingwijze

  1. Maak de mango schoon en snijd de grotere partjes in stukken.
  2. In plaats van verse mango en ijsklontjes kun je ook bevroren mango blokjes gebruiken die je kant en klaar koopt in de winkel. Voeg dan eventueel een klein beetje water toe om de mango lassie iets dunner te maken.
  3. Doe alle ingrediënten samen in een blender totdat je een egale smoothie hebt.
  4. Voeg bieston en het limoensap toe. Voeg eventueel een beetje honing of agavesiroop toe om het iets zoeter te maken. Mix tot een glad en dik sapje.
  5. Schenk de mangolassi uit in glazen en steek er een takje munt en een rietje in. Garneer eventueel met wat kleine stukjes mango.

Smakelijk!